Kleine Hoeve

De Kleine Hoeve is de retraiteboerderij van de B’ulah-hoeve en staat op een apart gedeelte van ons terrein. Er vinden meerdere activiteiten in de Kleine Hoeve plaats. Het is vooral de plaats van waaruit de stilteretraite en andere retraites wordt aangeboden. 

Stilteretraite

Onze stilteretraite is een aanbod om even afstand te nemen van de dagelijkse volle agenda. Retraite (= terugtreden) biedt een mogelijkheid om God te zoeken en om te ervaren wat het is om stil te worden. Het helpt je (weer) bewust te worden van Gods liefdevolle aanwezigheid in je leven. Deze retraite staat in het teken van stilte. Dit is het draagvlak voor deze dagen. Je komt voor jezelf, maar je vormt met de andere retraitanten een groep. Alleen al door stil te zijn ervaar je een oase van rust.

Retraite op Maat

Naast de stilteretraite is er ook de Retraite op Maat, waarin een kleiner gemeenschappelijk programma wordt aangeboden en er verder veel vrijheid is om de dag in te delen naar behoefte en met het aanbod op een individuele manier aan de slag te gaan.  

Voor data, beschrijving van het gastenverblijf en de omgeving en alle verdere informatie en aanmelding, zie www.kleinehoeve.nl .