Aanbod

Toerustingsavond

Elke derde woensdag van de maand bieden we de mogelijkheid om onze toerustingsavond te bezoeken. Deze avonden zijn ontstaan vanuit het verlangen om ons denken mee te laten nemen door God. Het is een kans om stil te worden; om ons meer te laten verwonderen om wie Hij is en Hem steeds meer te leren kennen. Een toerusting om ons leven zo te kunnen leven als Jezus het ons heeft voorgeleefd.

De avonden geven verdieping over een thema, bijvoorbeeld: het gebed, vergeving of dankbaarheid.

De toerustingsavonden zijn vrij toegankelijk en iedereen is van harte welkom. We beginnen de avond om 20.00 uur met koffie. 

Actuele data

Samenkomst op zondag

Elke zondag om 11.00 uur houden we een samenkomst. Deze samenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen en hebben als uitgangspunt ‘Telkens als gij samenkomt, heeft een ieder iets’ (naar 1 Kor. 14:26). Het is een kans om elkaar als gelovigen te ontmoeten en onze dankbaarheid, verdriet, verwondering en gebed naar God te uiten. De samenkomsten zijn vaak een bemoediging en toerusting voor de nieuwe week.

We ontvangen iedereen vanaf 10.00 uur met koffie, omdat wij geloven dat het gemeente van Christus zijn, haar basis vindt in het samen leven.

Kan ik zomaar binnenlopen?

Soms heeft iemand niet zo’n behoefte aan gesprekken of samenkomsten, maar verlangt er wel naar om in een veilige omgeving mee te werken en te leven. Of je zoekt samen te zijn met geloofsgenoten; dan kan het heerlijk zijn om even mee te helpen. Anderen willen tot rust komen, verdriet verwerken of er gewoon maar even zijn. Voor weer anderen is het belangrijk om even uit hun thuissituatie te stappen, of om niet voortdurend in de stressvolle maatschappij te hoeven leven.

Kortom, er zijn vele mogelijkheden. Ja, je kan zomaar binnen komen lopen. Wil je liever eerst een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

Themaweekend

Een paar keer per jaar organiseren we een themaweekend. In zo’n weekend is er volop gelegenheid om samen te leven en leuke dingen te doen. Ook de kinderen kunnen heerlijk spelen.
Er zijn samenkomsten om met elkaar van gedachten te wisselen over wat ons bezighoudt. In deze samenkomsten hopen we te verstaan hoe wij in deze tijd voor Gods Koninkrijk mogen leven. De weekenden staan open voor iedereen. Ben je geïnteresseerd in zo’n weekend, neem dan contact met ons op.

Het eerstvolgende weekend zal als thema hebben: ….. Het weekend duurt van vrijdagavond 20.00 uur tot zondagmiddag 14.00 uur.

Actuele data

Een tijdje meeleven?

De keuze om een tijdje met ons mee te leven kan verschillende redenen hebben. Je wilt een time-out, een sabbatical, een bewuste keuze voor de toekomst maken of God (beter) leren kennen. In de praktijk zal zo’n periode er voor iedereen weer anders uitzien. De basis is het ‘gewoon maar’ meeleven en -werken met de huisgenoten van de B’ulah-hoeve.

Iedereen die zich door het bovenstaande aangesproken voelt, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen.

Rustige studieplek op de B’ulah-hoeve

Zoek je een plek om in alle rust bezig te zijn met je studie, dan bieden wij de mogelijkheden daartoe. Alle gunstige kaders die je nodig hebt zijn aanwezig. Je hebt de beschikking over een mooie studieplek in de bibliotheek, een eigen kamer, een prachtige bosrijke omgeving om af en toe even te wandelen en binnenkort beschikken we over snel internet (glasvezel).