Aanbod

Kan ik zomaar binnenlopen?

Jawel, dat kan.

Je hebt geen reden nodig nodig om bij ons binnen te stappen…

Samenkomst op zondag

Elke zondag om 11.00 uur houden we een samenkomst. Deze samenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen en hebben als uitgangspunt ‘Telkens als gij samenkomt, heeft een ieder iets’ (naar 1 Kor. 14:26).

Toerustingsavond

Elke derde woensdag van de maand bieden we de mogelijkheid om onze toerustingsavond te bezoeken. Het is een kans om stil te worden.

 

Een tijdje meeleven?

Je wilt een time-out, een sabbatical, een bewuste keuze voor de toekomst maken of God (beter) leren kennen. Wij bieden daarvoor de mogelijkheden. In de praktijk zal zo’n periode er voor iedereen weer anders uitzien. De basis is het ‘gewoon maar’ meeleven en – werken met de huisgenoten van de B’ulah-hoeve.

Retraite in huis

Verlang je ernaar om stil te worden en tot rust te komen, maar je wilt niet alleen zijn? Wij bieden een retraite aan te midden van de bewoners van de B’ulah-hoeve.

Rustige studieplek op de B’ulah-hoeve

Zoek je een plek om in alle rust bezig te zijn met je studie, dan bieden wij de mogelijkheden daartoe. Alle gunstige kaders die je nodig hebt zijn aanwezig. Je hebt de beschikking over een mooie studieplek in de bibliotheek, een eigen kamer, een prachtige bosrijke omgeving om af en toe even te wandelen en binnenkort beschikken we over snel internet (glasvezel).

Meeleefweekend

Een paar keer per jaar organiseren we een meeleefweekend. In zo’n weekend is er volop gelegenheid om samen te leven en leuke dingen te doen. Ook de kinderen kunnen heerlijk spelen.
Er zijn samenkomsten om met elkaar van gedachten te wisselen over wat ons bezighoudt. In deze samenkomsten hopen we te verstaan hoe wij in deze tijd voor Gods Koninkrijk mogen leven. De weekenden staan open voor iedereen. Ben je geïnteresseerd in zo’n weekend, neem dan contact met ons op.

Het eerstvolgende weekend zal als thema hebben: ….. Het weekend duurt van vrijdagavond 20.00 uur tot zondagmiddag 14.00 uur.

Actuele data