Een tijdje meeleven…

Het leven op de B’ulah-hoeve kent orde en regelmaat; er zijn vaste momenten op de dag voor de dagelijkse dingen. Voorbeelden van dit soort momenten zijn stille tijd, maaltijden, koffie & thee, ochtendwijding en dagsluiting. Het leven op de B’ulah-hoeve vertoont overeenkomsten met een groot gezin (met ongeveer 15 gezinsleden) en gasten worden uitgenodigd om zich te laten meenemen in ons dagelijkse leven.

Als je een tijdje met ons meeleeft krijg je de beschikking over een eigen kamer en kun je gebruik maken van bijvoorbeeld de bibliotheek om te lezen, de kapel om stil te worden, de muziekkamer om muziek te maken of de hobbyruimte om creatief bezig te zijn. De bosrijke omgeving rondom de B’ulah-hoeve biedt veel mogelijkheden om in rust te wandelen of te fietsen.

De reden om een tijdje mee te leven kan bijvoorbeeld zijn dat je een plek voor een time-out of sabbatical zoekt, of je wilt een tijd apart zetten voor een belangrijke keus of om God (beter) te leren kennen. Het zal voor iedereen weer anders zijn. Het doel is dat je op deze manier weer meer zicht krijgt op je leven en de rust daarin hervindt.

Kortom, de basis van dit aanbod is eenvoudig met ons mee te leven. Spreekt dit je aan? Dan nodigen wij je uit contact met ons op te nemen om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

rustige studieplek