Retraites

Retraite op de B’ulah-hoeve

Verlang je ernaar om stil te worden en tot rust te komen, maar je wilt niet alleen zijn? Wij bieden een retraite aan te midden van de bewoners van de B’ulah-hoeve.

In een groepje van maximaal drie retraitanten leef je drie dagen mee in de leefgemeenschap. Er is een programma op jullie toegespitst. Je beschikt over een eigen kamer, waar je je naar behoefte terug kan trekken.

Als onderdeel van het programma neem je deel aan het ritme van het huis, en doe je af en toe mee met een huishoudelijke taak. Verder zullen er verschillende momenten aangeboden worden om tot rust en stilte te komen. De B’ulah-hoeve staat in een prachtige omgeving, met ruimschoots gelegenheid om te wandelen of te fietsen.

Iets voor jou? Neem contact met ons op.

De retraite begint op een dinsdag om 14.00 uur en duurt tot donderdag 16.30 uur.
De prijs voor deze driedaagse retraite is 100 euro.
Actuele data

Stilteretraite in de ‘Kleine Hoeve’

Onze retraite is een aanbod om even afstand te nemen van de dagelijkse volle agenda. Retraite (= terugtreden) biedt een mogelijkheid om God te zoeken en om te ervaren wat het is om stil te worden. Het helpt je (weer) bewust te worden van Gods liefdevolle aanwezigheid in je leven. De retraite staat in het teken van stilte. Dit is het draagvlak voor deze dagen. Je komt voor jezelf, maar je vormt met de andere retraitanten een groep. Alleen al door stil te zijn ervaar je een oase van rust.

Voor verdere informatie en aanmelding zie www.kleinehoeve.nl

Actuele data